Skocz do zawartości

-.-

I3lu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiedziałem gdzie napisać, więc piszę tu.

Otóż sprawa jest prosta... Brakuję adminów na ts3!! Ludzie po 3h siedzą i czekają na rejestrację!.

Wcześniejsze podanie odrzuciłeś rybak, stwierdzając że za dużo adminów jest, Pokaż mi gdzie są admini? -.-

Wczoraj kumpel wszedł na ts i czekał prawie 2h na rejestrację pisałem na sb nie jednokrotnie -.-

W jaki sposób ma się pojawiać więcej ludzi na ts SKORO nie ma adminów... a ludzie czekają na rejestrację po kilka godzin, mało tego. Kryptona i papka nie ma zbyt często na ts.. bezimienny odszedł. skąd wiem? bo siedzę po 10h dziennie jak nie więcej -.-

Ludzie czekają po te kilka godzin a rejestracji i tak nie mają -.- (Właśnie w tej chwili siedzi koleżanka Tusiaa (marta) i czeka na rejestrację od 2h 24 min) pozdro..

• Like 3

To nie jest tylko w tym przypadku, rekrutację są pootwierane a odrzucane z powodów aktywności, gdzie koleś ma 3/4 godziny do spełnienia wymagań...
Brakuje ludzi ale co tam :) Jest przecież zbyt dużo, ale nikt nie pomyśli, że nie są aktywni.

Mnie nie ma na ts ? Ty chyba sobie ku*wa jaja robisz. Rozglądaj się trochę więcej,a nie piszesz takie pierdoły, bo aż mi się z tego śmiać chce.

Widać że żal dupę rozrywa że nie dostałeś admina, szczerze? bardzo dobrze.

Następnym razem się rozejrzyj, a nie piszesz takie głupoty. :)

Uważaj na słowa :D na ts możemy pogadać o tym jeżeli chcesz, wiesz gdzie mnie szukać. a jak byś był na ts'e to by ludzie na rejestrację nie czekali po 3h :D więc pozdro :*

A i nie wyobrażam sobie na stanowisko opiekun ciebię :D skoro ty się tak unosisz :) Brak zahamowań widzę :)

W porównaniu do Ciebie, mam życie prywatne. :3

To że siedzisz w domu, chłopak 21 lat, rodzice pewnie na Ciebie zapie*dalają, to już nie mój interes.

Bunkrów nie ma ale i tak jest zajebiście. Zlewam rozmowę z Tobą, i nie mam zamiaru Cię szukać. A te " ;* " to do kolegów, jeżeli ich w ogóle masz. 

Pozdrawiam.

Adminów brakuje, ale nie zawsze. Mogliby dodać do Svipów aby mogli rejestrować. Siedzę często, nudzi mi się a nie raz widzę, że jednak jest brak admina i ludzie nie są zarejestrowani, chociaż po paru minutach/godzinach admin się pojawia. ;) Ale to tylko propozycja taka :D 

A co do tematu to przydałby się admin, który by był częściej. Bo 2 adminów to za mało. 

• Like 2

Nie znasz mnie, Więc po co dzieciaczku piszesz takie bzdury ;) co ty możesz wiedzieć o moim życiu prywatnym :D Gardzę takimi jak ty :) a z rodzicami nie mieszkam :* syneczku kochany :) szkoda że cię pewnie nigdy nie spotkam w rl bo bym ci Krzywdę zrobił za takie teksty :* ale cóż :D

Potwierdzam.. brak adminów >.< Ostatnio czekałem na odpowiednim kanale z prośbą o rangę ponad godzinę z 2 osobami i ch*ja doczekałem się :P Nawet jak byli admini na ts'ie to nie odpisują zazwyczaj ;d

Papku siedzi bardzo dużo ja nie siedze bo nie mam teraz czasu na NIC, jak chcecie rangi to nie widze problemu żeby napisać do mnie na gg bede mial czas to wejde i dodam. Co do adminów nie rozdaje byle komu kto nawet na tym tsie nie siedzi tak było i zostanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności