bocimy 34 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=78336 [$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : antonia[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : skad jestes[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : ?[$$VIP$$] *DEAD* Antonio Mateczny : no kur** jak to skad ...[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : no jak?[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : skad[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : ?[$$VIP$$] *DEAD* Antonio Mateczny : KRK!![$$VIP$$] *DEAD* Antonio Mateczny : KRAKOW KRAKOW KRAKOW...[$$VIP$$] *DEAD* Antonio Mateczny : stad skad ajmi ...[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'PODEJRZENIE PODSZYWKI, WYJASNIJ NA FORUM '[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '95.16.76.198'[AMXBans] ===============================================...[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : a przed chwila bylo ze sie przeprowadziles[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : ...[$$VIP$$] *DEAD* Antonio Mateczny : ale pytasz skad jestem o.O---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Witam, o co chodzi tym razem?? Chyba admini mają jakieś problemy z komunikacją. Napiszcie sobie gdzieś tam wszyscy na waszym jakimś tajemnym forum czy gdzieś, że Antonio Mateczny wasz mistrz powrócił i odzyskał swój nick. Bez jaj, że mnie tak banujecie. Czy mam każdemu adminowi z osobna tłumaczyć, że to ja? Jakich dowodów jeszcze chcecie? Kto ma jeszcze wątpliwości zapraszam na facebooka / skype.Czekam na ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 hahaha typy z krakowa tak maja antek hahaha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Fns. Twoja wypowiedz jest zbedna ! Gadałem z Luffym na ts3 i wbiłeś na serwer, sprawdzaliśmy ip itd. Kiedyś już pisałeś na vip chacie a teraz pisałeś na u@ cytuje "say_team: @ ale fajny ten vip chat", dopiero gdy Ci napisałem jak użyć vip chatu zacząłeś na nim pisać a nie na u@. Nasze wątpliwości wzbudził fakt, że raczej mało kto nie wie do czego służy u@, i że to nie jest vip chat. Poza tym długo się nad tym zastanawialiśmy i dlatego dostałeś powód "PODEJRZENIE podszywki ...". Proszę kogoś z wyższą rangą o wyjaśnienie. @Antonio w takim razie przepraszam za błąd ale sam wiesz, że podejrzenia mogły być. Siedzieliśmy na ts3 i obaj nie byliśmy pewni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocimy 34 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 hahaha czemu oni tak tępią miasto maczet!? (do fanatycy ;D) rewoX, zamieniliśmy ze zdanie czy 2 na serwerze, nie potrafiłeś po tym zweryfikować, że to ja? Wystarczyło spytać mnie o coś więcej. ja wiem do czego służy u@, ale to tak podobnie wyglądało u* i u@... zanim sie zjarzyłem i mi ktoś wyjaśnił, że u* jest od vip chatu to minęła chwila. Przecież kazaliście mi kilka razy się odezwać, powiedzieć coś - nie słyszeliście, że to ja? I jak mówiłem na serwerze, tak powtórzę tutaj: hasło na mój nick jest założone!! także dajcie mi tego ub i pozamiatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 link do bana podaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocimy 34 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=78336proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=78336 proszę bardzo [AMXBans] "Antonio Mateczny"<STEAM_ID_LAN> has been successfully unbanned /Close 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi