bocimy 34 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=78336 [$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : antonia[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : skad jestes[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : ?[$$VIP$$] *DEAD* Antonio Mateczny : no kur** jak to skad ...[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : no jak?[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : skad[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : ?[$$VIP$$] *DEAD* Antonio Mateczny : KRK!![$$VIP$$] *DEAD* Antonio Mateczny : KRAKOW KRAKOW KRAKOW...[$$VIP$$] *DEAD* Antonio Mateczny : stad skad ajmi ...[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'PODEJRZENIE PODSZYWKI, WYJASNIJ NA FORUM '[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '95.16.76.198'[AMXBans] ===============================================...[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : a przed chwila bylo ze sie przeprowadziles[$$VIP$$] *DEAD* WaRRanT : ...[$$VIP$$] *DEAD* Antonio Mateczny : ale pytasz skad jestem o.O---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Witam, o co chodzi tym razem?? Chyba admini mają jakieś problemy z komunikacją. Napiszcie sobie gdzieś tam wszyscy na waszym jakimś tajemnym forum czy gdzieś, że Antonio Mateczny wasz mistrz powrócił i odzyskał swój nick. Bez jaj, że mnie tak banujecie. Czy mam każdemu adminowi z osobna tłumaczyć, że to ja? Jakich dowodów jeszcze chcecie? Kto ma jeszcze wątpliwości zapraszam na facebooka / skype.Czekam na ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 hahaha typy z krakowa tak maja antek hahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Fns. Twoja wypowiedz jest zbedna ! Gadałem z Luffym na ts3 i wbiłeś na serwer, sprawdzaliśmy ip itd. Kiedyś już pisałeś na vip chacie a teraz pisałeś na u@ cytuje "say_team: @ ale fajny ten vip chat", dopiero gdy Ci napisałem jak użyć vip chatu zacząłeś na nim pisać a nie na u@. Nasze wątpliwości wzbudził fakt, że raczej mało kto nie wie do czego służy u@, i że to nie jest vip chat. Poza tym długo się nad tym zastanawialiśmy i dlatego dostałeś powód "PODEJRZENIE podszywki ...". Proszę kogoś z wyższą rangą o wyjaśnienie. @Antonio w takim razie przepraszam za błąd ale sam wiesz, że podejrzenia mogły być. Siedzieliśmy na ts3 i obaj nie byliśmy pewni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocimy 34 Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 hahaha czemu oni tak tępią miasto maczet!? (do fanatycy ;D) rewoX, zamieniliśmy ze zdanie czy 2 na serwerze, nie potrafiłeś po tym zweryfikować, że to ja? Wystarczyło spytać mnie o coś więcej. ja wiem do czego służy u@, ale to tak podobnie wyglądało u* i u@... zanim sie zjarzyłem i mi ktoś wyjaśnił, że u* jest od vip chatu to minęła chwila. Przecież kazaliście mi kilka razy się odezwać, powiedzieć coś - nie słyszeliście, że to ja? I jak mówiłem na serwerze, tak powtórzę tutaj: hasło na mój nick jest założone!! także dajcie mi tego ub i pozamiatane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 link do bana podaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocimy 34 Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=78336proszę bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=78336 proszę bardzo [AMXBans] "Antonio Mateczny"<STEAM_ID_LAN> has been successfully unbanned /Close 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts