konus123 13 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Po 1 Pobieranie:-Cs'a najlepiej jest pobrać z tej strony: http://download.cs-classic.pl/-Pobieramy go i instalujemy grę w dysku C.-Po zainstalowaniu gry oczywiście ją włączamy ale przed wejściem na jaki kolwiek serwer trzeba sprawdzić ustawienia co zobaczycię niżej Po 2 Ustawienia:Moje ustawienia są proste lecz gra się na nich bardzo dobrze (zależy też dla kogo)-Wpierw ustawienia celownika:@!.Celownik powinien być dużo -W ustawieniach klawiatury nic nie zmieniamy-Ustawienia myszki:@!Proponuję ustawić czułość myszki na 8.5 lub mniejszą powód jest taki iż nim mniejsza czułość tym lepiej jest wycelować niż machać dookoła z nadzieją że się kogoś trafi-Ustawienia dźwięku: @!Jakość dźwięku musi być wysoka@!Głośność gry najlepiej jest ustawić na maxa, lecz polecam ustawienie 2cm przed max.-Ustawienia obrazu:@!Ustawienia powinny być proste... Jakość kolorów 32bit dla słabszych kompów | 64bit dla lepszych@!Renderowanie: Open GLCo do renderowania. Miałem kiedyś mały problem gdyż grając na Open GL to podczas grania nagle mi się gra zacinała i po około 5s. był black screen szukałem wielu sposobów na naprawienie tego lecz żaden nie zadziałał w końcu postanowiłem sam się tym zająć i rozwiązanie jest banalnie proste...Wystarczy renderowanie zmienić z Open GL na D3D pograć na nim z góra 2 dni i z powrotem zmienić na Open GL i wszystko powinno być OK lecz jeżeli się to powtórzy to proszę jeszcze raz zastosować tą opcję zmiany renderowania.@!Jasność i Gamma na maxa. Po 3 Gra (poradnik dla początkujących gry w cs):Każdy bez wyjątku wchodzi na pierwszy lepszy serwer jaki zobaczy, a gracz który gra po raz pierwszy ledwie potrafi cokolwiek zrobić, piszę to ponieważ chcę wam pomóc, więc...1.Najlepsze bronie w cs to m4a1 i ak472.Gdy biegniesz z nożem w ręku i ktoś cię nagle zacznie ostrzeliwać postaraj się wziąć broń i podczas zmiany skakać i kucać jednocześnie to zmniejszy szanse trafienia cię w głowę(Ja tak robię i co śmieszne to się udaje w 100%)3.Podczas strzelania większość graczy kuca, to błąd i zaleta... Błąd ponieważ jesteś łatwym celem, Zaleta ponieważ zwiększasz swoją celność. Więc krótko mówiąc kucaj jeżeli jest ci to potrzebne jeżeli nie i wiesz że pewnie padniesz kucając, staraj się schować za najbliższą ścianą Dobrym momentem do kucnięcia jest moment gdy typek wyskoczy ci przed twarzą w tedy po waszym kucnięciu najlepiej jest celować wyżej co zwiększy szanse trafienia w głowę. Jeżeli oczywiście pomogłem komukolwiek to bardzo mnie ucieszy pozytywny komentarz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 No w porządku.. ale nie wytłumaczyłeś jak włączyć cs'a.. a bez tego ani rusz Popraw to będzie like xDDDDDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ty tak serio czy granatem dostałeś ? 2.Gdy biegniesz z nożem w ręku i ktoś cię nagle zacznie ostrzeliwać postaraj się wziąć broń i podczas zmiany skakać i kucać jednocześnie to zmniejszy szanse trafienia cię w głowę(Ja tak robię i co śmieszne to się udaje w 100%) Dzięki mistrzu za oświecenie xD 1.Najlepsze bronie w cs to m4a1 i ak47 Najlepsza to jest avka. -Pobieramy go i instalujemy grę w dysku C A mogę na dysk D ? :c Najlepsze na koniec: Jeżeli oczywiście pomogłem komukolwiek to bardzo mnie ucieszy pozytywny komentarz Pomogłeś setkom a może nawet tysiącom ludzi na świecie. Proponuję przetłumaczyć poradnik na angielski, francuski, hiszpański, niemiecki, włoski, japoński i łacinę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Jeżeli oczywiście pomogłem komukolwiek to bardzo mnie ucieszy pozytywny komentarz @Arioch Chłopak się stara, a Ty się śmiejesz Nie wszyscy od razu wiedzą jak zainstalować cs'a, kupić broń czy w ogóle wejść na serwer. Ja na szczęście zacząłem instalować gry w wieku trzech lat. Inni nie muszą tego znać.. co więcej - tego nie uczą nawet w szkole! "2.Gdy biegniesz z nożem w ręku i ktoś cię nagle zacznie ostrzeliwać postaraj się wziąć broń i podczas zmiany skakać i kucać jednocześnie to zmniejszy szanse trafienia cię w głowę(Ja tak robię i co śmieszne to się udaje w 100%)" Chłopak napisał poradnik z własnego doświadczenia, a Ty się go czepiasz? Wstyd! Sam napisz lepszy w oparciu o własne, a nie tylko krytykować potrafisz. Po co ten język nienawiści. Nie zauważyłem podobnego poradnika na forum. Trzymaj ode mnie lajka, już nawet bez tego jak uruchomić cs'a 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Wiem ja zły, ja niedobry :x Moim zdaniem to zaśmiecanie forum. Dobrze że napisał ten poradnik sam albo i nie ale to i tak zaśmiecanie. Mógł chociaż jakieś ss'y zrobić bo jak ktoś nie ogarnia cs'a to po tym poradniku i tak go nie ogarnie. Żyjemy w wolnym kraju więc mam prawo wyrazić swoje zdanie i nie musi się ono wszystkim podobać. Język nienawiści? Sarkazm.. @Widzę że nie tylko ja lubię używać sarkazmu ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Dobrze że się przyznałeś do błędu. Następnym razem po prostu pamiętaj, że nie wszyscy wiedzą o instalowaniu cs'a na dysk C czy kupowaniu AK. W sumie muszę już lecieć, bo od lat mam źle zainstalowanego cs'a. Zamiast w C mam zainstalowanego w D. Zamiast ze strony cs-classic pobierałem prosto ze steama Mam nadzieję, że mnie za to nie zbanują. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Like za "chęci" oraz za "wysiłek" jaki w to włożyłeś. Nie ładnie się tak naśmiewać z kolegi. :confused: Pozdro! :disdain: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Like za "chęci" leci ; D I nie smiejcie sie z niego xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 naprawdę są tak nieogarnięte osoby , że nie umieją zainstalować cs'a ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi