Fat4lity 24 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 .Twój Nick: Fat4lity .Nick admina/gracza który zawinił: PaPkU .Admin/Gracz : Admin .Data i godzina: 07.09.2014 - 00:06:04 .Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=78573 , + wycinek z consoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Cele (' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:31203728' [AMXBans] Your IP: '89.238.13.156' [AMXBans] =============================================== .Opis sytuacji: MOwa jet o " CELAch" jak widzicie. Zalozylem ten ten temat bo to nie 1 raz jak ten admin banuje ludzi na FRee na przykladzie --> ja i inni gracze Ktorzy sie skarża na tego admina. W moim przypadku wyglada to tak: Otóż PaPkU podlażyl pake na "bs" zaraz po chwili wkroczylem na "bs" bylo oklo 12 sek. do wybuchu , gdy zaczeła sie miedzy nami konfrontacja sek. ulecialy , gdy gracz zdążyl schować sie za murem, nie bylo czasu na rozbrajanie , zdażylem co nawyżej podbiec do nie go i BOOM! . GDZIe tu sens mojego bana ??:O NIE MA ! węc ban za free i to nie tylko mi z tego co widze .CIekawe co teraz powiesz . Pokaż ,że jeste Admin i przystopuj z tymi banami . TO tyle z mojej strony ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ehh, następny, po pierwsze ban słuszny, po drugie fragowcu, nie pierwszy raz nie robisz celi. Nie będę patrzył czy jest 12 czy 3 sekundy. Nawet nie podbiegłeś żeby rozbroić, tylko biegałeś i mnie szukałeś. ;] Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Slon 1 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 dla mnie skarga słuszna pare razy widziałem takie sytuacje ze papku dawał free bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Widziałeś powiadasz? To zapodaj mi jakieś linki do takich banów. Jesteś świeżakiem zielony, mało Cię widać więc proszę Cię, nie udzielaj się. Po drugie, cele mapy wykonywać trzeba, więc skargę można close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Slon 1 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Mało mnie widać powiadać jakoś inni mówią inaczej ze cb nie ma zapytaj się krynia czy borysa czy pacosa czy innych że często siedzę i widzę co się na serwerze dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 z tym się zgodzę z Papku nie wykonujesz celi tylko za fragami lecisz ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi