Remorx 0 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 1. Nick: ReMorX 2. Imię: Piotrek 3. Wiek: 14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/10 (uczyłem się) 5. Mikrofon(Tak/Nie): Nie (Zepsuty wtyk w komputerze ) 6. Składka (Tak/Nie): Tak (Postaram się jak najszybciej) 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ReMorX/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Piotrek.Mam 14 lat.Bardzo lubię grać w piłkę Nożną,ogólnie interesuję się sportem.Mieszkam w Małopolsce Nieopodal Miasta Nowy Targ.Chcę Zostać adminem ponieważ nie lubię gdy ktoś skraca lub nadużywa mikro Mając zaledwie z 10 lat.Myślę że ludzie na tym serwie mnie lubią. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: non steam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:1-3 h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 19-21,22 Weekendy 9-11 , 19-21 12. Staż w grze counter strike 1.6: 2-3 lata (grałem na wielu nick'ach ) 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Nie (Trzeba od czegoś zacząć) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pebble 74 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 na nie Nie spełniasz wymagań Brak Steama Na serwerze z tego co wiem jest wystarczajaco adminow +wypowiedź w podaniu czyli warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Na serwerze z tego co wiem jest wystarczajaco adminow Adminów nigdy nie jest wystarczająco! Czekam na wypowiedzi innych. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miverse 212 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Mozna dac mu 5 dniowy okres probny skoro nie byl jeszcze adminem, zobaczymy jak sie sprawdzi Tylko konieczne udzielaj sie na forum .. !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubiePlacki_PL :) 9 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Jestem na Nie 9/10 ?? uczyłeś się to ja też się uczyłem i nie miałem takiej wiedzy więc raczej takie 9/10 naciągnięte Nadrób Godziny na Forum :__: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zetka 12 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Nie wiem co o tym myśleć. Mikrofon moim zdaniem jest niezbędny do "Adminowania" ale można dać mu szanse. Tak średnio ;/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoRniK. 5 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Hehe, śmieszne jest to co napisałeś . Zacznę od tego, że masz mikrofon i kiedyś słyszałem jak drzesz japę przez mikrofon. -naciągnięte amx -wiek -rzadko cię widuję na serwerze ostatnio Na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Coś mi się wydaje że nie znasz amx 9/10. Brak micro. Zapłać składkę. Nadrób aktywność na forum. Adminów nigdy nie jest wystarczająco! Taa ... Najlepiej mieć 150 adminów i niech sobie w drogę wchodzą na serwie :x Na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remorx 0 Posted September 8, 2014 Author Share Posted September 8, 2014 Hehe, śmieszne jest to co napisałeś . Zacznę od tego, że masz mikrofon i kiedyś słyszałem jak drzesz japę przez mikrofon. WorniK haha dobre to co napisałeś haha ja mam mikro?? Mało na serwie ? Dzień w dzień w cs gram haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubiePlacki_PL :) 9 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 I Do tego wypowiedź w swoim podaniu .. "__" i nie grasz dzień w dzień bo cie nie widzę ostatnio Link to comment Share on other sites More sharing options...
WsK 2 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Na nie Wg mnie mikrofon obowiązkowy 14 lat troszkę mało I pytanko byłeś banowany za skracanie i inne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Przewaga negatywnych głosów. Staraj się poprawić wszystko co tu ci wytknęli i spróbuj znów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts