Remorx 0 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 1. Nick: ReMorX 2. Imię: Piotrek 3. Wiek: 14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/10 (uczyłem się) 5. Mikrofon(Tak/Nie): Nie (Zepsuty wtyk w komputerze ) 6. Składka (Tak/Nie): Tak (Postaram się jak najszybciej) 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ReMorX/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Piotrek.Mam 14 lat.Bardzo lubię grać w piłkę Nożną,ogólnie interesuję się sportem.Mieszkam w Małopolsce Nieopodal Miasta Nowy Targ.Chcę Zostać adminem ponieważ nie lubię gdy ktoś skraca lub nadużywa mikro Mając zaledwie z 10 lat.Myślę że ludzie na tym serwie mnie lubią. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: non steam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:1-3 h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 19-21,22 Weekendy 9-11 , 19-21 12. Staż w grze counter strike 1.6: 2-3 lata (grałem na wielu nick'ach ) 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Nie (Trzeba od czegoś zacząć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 na nie Nie spełniasz wymagań Brak Steama Na serwerze z tego co wiem jest wystarczajaco adminow +wypowiedź w podaniu czyli warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Na serwerze z tego co wiem jest wystarczajaco adminow Adminów nigdy nie jest wystarczająco! Czekam na wypowiedzi innych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Mozna dac mu 5 dniowy okres probny skoro nie byl jeszcze adminem, zobaczymy jak sie sprawdzi Tylko konieczne udzielaj sie na forum .. !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Jestem na Nie 9/10 ?? uczyłeś się to ja też się uczyłem i nie miałem takiej wiedzy więc raczej takie 9/10 naciągnięte Nadrób Godziny na Forum :__: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetka 12 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nie wiem co o tym myśleć. Mikrofon moim zdaniem jest niezbędny do "Adminowania" ale można dać mu szanse. Tak średnio ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoRniK. 5 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Hehe, śmieszne jest to co napisałeś . Zacznę od tego, że masz mikrofon i kiedyś słyszałem jak drzesz japę przez mikrofon. -naciągnięte amx -wiek -rzadko cię widuję na serwerze ostatnio Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Coś mi się wydaje że nie znasz amx 9/10. Brak micro. Zapłać składkę. Nadrób aktywność na forum. Adminów nigdy nie jest wystarczająco! Taa ... Najlepiej mieć 150 adminów i niech sobie w drogę wchodzą na serwie :x Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remorx 0 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Hehe, śmieszne jest to co napisałeś . Zacznę od tego, że masz mikrofon i kiedyś słyszałem jak drzesz japę przez mikrofon. WorniK haha dobre to co napisałeś haha ja mam mikro?? Mało na serwie ? Dzień w dzień w cs gram haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 I Do tego wypowiedź w swoim podaniu .. "__" i nie grasz dzień w dzień bo cie nie widzę ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WsK 2 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Na nie Wg mnie mikrofon obowiązkowy 14 lat troszkę mało I pytanko byłeś banowany za skracanie i inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Przewaga negatywnych głosów. Staraj się poprawić wszystko co tu ci wytknęli i spróbuj znów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi