Leper 3 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ick: LeperLink do SSów: BrakWycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Leper==== Admin : GigaByte==== Powod Bana : Aktywny==== Wygasa : Nigdy ( od 09/07/2014 - 11 : 11 :Serwer: DiabloModLink do bana:http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=78630cóż ... w wcześniejszym temacie nie wyraziłem się dokładnie i się nie udało To teraz spróbuje : )Chodzi o bana z 01.07 prawdopodobnie ktoś się wtedy podszywał i bawił z aimem .http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=50349 Hasło na nick założyłem dopiero 15 July 2014 - 21:25Grałem przez całe lato i dostałem kilka drobnych banów , ale nigdy perma Jeżeli wpiszecie w amx mój nick wyskoczy wam ban za czitowanie , ale proszę wpisać moje ip 91.222.148.3tam już nie ma tego bana . Jeżeli administracja widzi ip z tamtego bana wystarczy wpisać je w amx jestem pewien że wyskoczy że na tamtym ip dużo podszywek było : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Sprawdziłem Twoje ip , po czym stwierdzam ze masz zmienne. Jak dla mnie ub nie powinno byc , w sumie mozesz sie od tego odwolac , ze to nie Ty jakoś nam udowadniając. Nie masz zadnych dowodow , ze tamto ip jest nie Twoje. Do administracji : jezeli istnieje taka mozliwosc to prosilbym porownac pierwsze rozgrywki tego gracza na danym serwerze , po czym wyjdzie na jaw czy kolega robi nas w konia , czy mowi prawde. Proponowalbym przepatrzeć logi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ip w wygasłych banach takie samo więc stwierdzam, ze wtedy faktycznie ktos sie podszywal. ub leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi