Leper 3 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 ick: LeperLink do SSów: BrakWycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Leper==== Admin : GigaByte==== Powod Bana : Aktywny==== Wygasa : Nigdy ( od 09/07/2014 - 11 : 11 :Serwer: DiabloModLink do bana:http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=78630cóż ... w wcześniejszym temacie nie wyraziłem się dokładnie i się nie udało To teraz spróbuje : )Chodzi o bana z 01.07 prawdopodobnie ktoś się wtedy podszywał i bawił z aimem .http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=50349 Hasło na nick założyłem dopiero 15 July 2014 - 21:25Grałem przez całe lato i dostałem kilka drobnych banów , ale nigdy perma Jeżeli wpiszecie w amx mój nick wyskoczy wam ban za czitowanie , ale proszę wpisać moje ip 91.222.148.3tam już nie ma tego bana . Jeżeli administracja widzi ip z tamtego bana wystarczy wpisać je w amx jestem pewien że wyskoczy że na tamtym ip dużo podszywek było : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Sprawdziłem Twoje ip , po czym stwierdzam ze masz zmienne. Jak dla mnie ub nie powinno byc , w sumie mozesz sie od tego odwolac , ze to nie Ty jakoś nam udowadniając. Nie masz zadnych dowodow , ze tamto ip jest nie Twoje. Do administracji : jezeli istnieje taka mozliwosc to prosilbym porownac pierwsze rozgrywki tego gracza na danym serwerze , po czym wyjdzie na jaw czy kolega robi nas w konia , czy mowi prawde. Proponowalbym przepatrzeć logi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 ip w wygasłych banach takie samo więc stwierdzam, ze wtedy faktycznie ktos sie podszywal. ub leci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts