santos (t) 77 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Witam gramy na standartowych modelach wszystko jest ok , ale może grające panie na naszym serwerze mogły by mieć jakieś inne modele niż panowie .Papku można by coś pomyśleć by zmienic naszym sympatycznym paniom modele np: - bardzo kobiece w sumie mogły by sobie same wybrać jakieś kiecki pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Clarkson 6 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Pomysł dobry,pobudzający wyobraźnię :-D Dzięki temu nasze Panie poczuly by się wyróżnione a Panowie tez nie mieli by na co narzekać ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Moim zdaniem to się nie przyjmie. Nie ma takiej potrzeby. Napaleni gimbusi będą mieli tylko podjar :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Jestem za jak tobie Santos założą takią kiece :in-love: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Clarkson 6 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Zauważyłem problem. A jeśli mężczyźni również zaczną "ubierać" te stroje? To już nie będzie takie miłe. :/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 hahah ok ale szcunek dla kobiet trzeba mieć , może się przyjmie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 pomysł świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Jak dla mnie to niepotrzebne, przecież to jest oczywiste, że faceci też dla beki będą używać tych modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ja jestem na nie, jak nazwa wskazuje jest to klasyczny serwer i zadnych udziwnien nie potrzeba. Na FFA moze by przeszlo, a na D2 mysle, ze nie ma takiej mozliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Można zrobić tak aby facet tego nie używał.Dodać flagę, każdej dziewczynie, która oczywiście musi potwierdzić, że nią jest. xd Fajnie by było mieć modele ale jest mi to obojętne. ;d 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 W sumie nie muszą to być nie wiadomo jak zmienione modele. Jakaś kamizelka RÓŻOWA i dziewczyny by latały sobie po serwerze w tym Fajna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Przeciwwskazań nie widzę,więc można wprowadzić.Na pewno fajnie to by wyglądało Spoko pomysł,jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Jutro wrócę do domu, i zobaczymy co z tego będzie. Pogadam z Karolkiem, i rzucę jakieś info w tej sprawie. Na razie temat zamykam, żeby nie było zbędnego spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi