Venix 16 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 1.Twój Nick: ~d~e~j~v~ #=__=# 2.Nick admina/gracza który zawinił: James Rodriguez 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 07.09.2014 19:10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): M3ntor,Zoom,NeverGiveUp 6.Opis sytuacji:BLOKUJE SLOTA !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3ntor 50 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nic nie widziałem .... ciemno było :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoooM 3 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ja też nie wiem o co chodzi ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 nie klam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 gratuluję jakbyś nie wiedział admin ma prawo siedzieć na spect bo sprawdzałem gracza albo byłem chwilę AFK -_-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nie klam podpowiadasz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 byłem tutaj może z dwie rundy a potem próbowałem wejść do teamu dejv coś czuję że ty mnie nie chcesz na admina ale to nie znaczy że masz pisać takie skargi które są prześmieszne -_-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nie sa smieszne .. . Nie tylko ja nie chce zebys mial admina .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Co to za beznadziejna skarga... Dejv za takie coś to jedynie warna możesz otrzymać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Cały czas ktoś nalatuje na James'a na serwerze. Te ciągłe podśmiechujki, lewackie teksty w jego stronę są irytujące. Nie zdziwię się jak dostaniecie po banie większym, bo na jednym się pewnie nie skończy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dejv, nie jesteś jedynym graczem na FFA i co ważne, Twój głos jest równie ważny co innych. Jak widziałeś, w podaniu większa ilość graczy była na tak, więc nawet nie poruszaj tego typu dyskusji. Co więcej, za tego typu skargę wyłącznie z powodu: Nie tylko ja nie chce zebys mial admina .. Powinieneś dostać warna od Moderatora. Zgodnie z regulaminem Administrator ma prawo przebywać dłużej na spect, ponieważ może obserwować innych graczy. 8.9. Administrator ma prawo bywać na spect dłużej niż gracz z powodu możliwości spoglądania na podejrzanego. Jeżeli nie znasz regulaminu, zapraszam: http://forum.cs-classic.pl/topic/20327-regulamin/ Twój screen nie jest żadnym dowodem. Musiałbyś dodać dwa zdjęcia, które określały by czas w którym James przebywał na spect, np. Pierwszy thetime : 15:50, drugi thetime: 16:07. Jeżeli jeszcze raz zobaczę, że na serwerze lub na forum wyzywasz, bezpodstawnie oskarżasz któregokolwiek z graczy lub administratorów, osobiście postaram się, żebyś dostał Bana z maksymalnym czasem / warna. Zamykam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi