Venix 16 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 1.Twój Nick: ~d~e~j~v~ #=__=# 2.Nick admina/gracza który zawinił: James Rodriguez 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 07.09.2014 19:10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): M3ntor,Zoom,NeverGiveUp 6.Opis sytuacji:BLOKUJE SLOTA !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3ntor 50 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Nic nie widziałem .... ciemno było :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoooM 3 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 ja też nie wiem o co chodzi ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venix 16 Posted September 7, 2014 Author Share Posted September 7, 2014 nie klam ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 gratuluję jakbyś nie wiedział admin ma prawo siedzieć na spect bo sprawdzałem gracza albo byłem chwilę AFK -_-. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venix 16 Posted September 7, 2014 Author Share Posted September 7, 2014 Nie klam podpowiadasz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 byłem tutaj może z dwie rundy a potem próbowałem wejść do teamu dejv coś czuję że ty mnie nie chcesz na admina ale to nie znaczy że masz pisać takie skargi które są prześmieszne -_-. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venix 16 Posted September 7, 2014 Author Share Posted September 7, 2014 Nie sa smieszne .. . Nie tylko ja nie chce zebys mial admina .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiToL 580 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Co to za beznadziejna skarga... Dejv za takie coś to jedynie warna możesz otrzymać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krrooopek 35 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Cały czas ktoś nalatuje na James'a na serwerze. Te ciągłe podśmiechujki, lewackie teksty w jego stronę są irytujące. Nie zdziwię się jak dostaniecie po banie większym, bo na jednym się pewnie nie skończy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Dejv, nie jesteś jedynym graczem na FFA i co ważne, Twój głos jest równie ważny co innych. Jak widziałeś, w podaniu większa ilość graczy była na tak, więc nawet nie poruszaj tego typu dyskusji. Co więcej, za tego typu skargę wyłącznie z powodu: Nie tylko ja nie chce zebys mial admina .. Powinieneś dostać warna od Moderatora. Zgodnie z regulaminem Administrator ma prawo przebywać dłużej na spect, ponieważ może obserwować innych graczy. 8.9. Administrator ma prawo bywać na spect dłużej niż gracz z powodu możliwości spoglądania na podejrzanego. Jeżeli nie znasz regulaminu, zapraszam: http://forum.cs-classic.pl/topic/20327-regulamin/ Twój screen nie jest żadnym dowodem. Musiałbyś dodać dwa zdjęcia, które określały by czas w którym James przebywał na spect, np. Pierwszy thetime : 15:50, drugi thetime: 16:07. Jeżeli jeszcze raz zobaczę, że na serwerze lub na forum wyzywasz, bezpodstawnie oskarżasz któregokolwiek z graczy lub administratorów, osobiście postaram się, żebyś dostał Bana z maksymalnym czasem / warna. Zamykam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts