AFK cheater 0 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Witam, wczoraj oraz dziś zamówiłem 4 usługi w sklepie a mianowicie Lorda na Diablo Mod Vipa na Diablo Mod oraz Zniewolonego na Diablo Mod Vipa na Diablo Mod Lorda oraz 1 vipa kupiłem na konto brata wszystko doszło. Gdy kupowałem Vipa na swoje konto o ID steam 0:1:22121506 wszystko doszło, gdy jednak zakupiłem zniewolonego klase premium owa nie doszła. Mogę prosić o naprawę tego błedu i przyznanie mi tej postaci ? Moge podać kod na prywatnej wiadomości adminowi Pozdrawiam AFK cheater P,S Jeśli pomyliłem dział proszę o przeniesienie tematu, z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Odczekałeś po zakupie usług mape? Jeśli zakupiłeś usługe i mapa się nie zmieniła jeszcze to jej nie masz, będziesz miał po zmianie. "STEAM_0:1:22121506" "" "tz" "ce" // (#1680 - 14/09/22) // (#1681 - 14/09/13) - VIP jest dodany poprawnie z tego co widze, a ja nie mam wglądu w sklepik - napisz na PW w sprawie tych usług do: -_- = jego profil: http://forum.cs-classic.pl/user/6470--/ Opisz problem. na jakim serwerze Ci usługa nie działa i podaj SIDA itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi