JayMcKenzie 393 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nick: Jay McKenziePowód: Ze szkoły wracam 15-16, później pomagam bratu na budowie i wracam tak ok. 19, po odrobieniu lekcji przeważnie nie mam siły przebywać przy PC.Czas nieobecności: Od przyszłego tygodnia będzie już lepiej, bo nie będę musiał jeździć na budowę do brata.@Soot jeśli chcesz mi zabrać admina to zrób to, bo na pewno tych 45-60 min/dzień nie wbiję. @@Redneck ze mnie taki budowlaniec jak z koziej du*y trąba @@@Budowa zakończona niepowodzeniem, mimo wszystko nie wiem, jak często będę na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Oby ta wasza budowla nie wyglądała jak idź stąd i nie wracaj . Powodzenia budowlańcu ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 od teraz mianuje Cię na Budowlańca Stopnia Drugiego A tak to powodzenia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 12 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi