JayMcKenzie 393 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Nick: Jay McKenziePowód: Ze szkoły wracam 15-16, później pomagam bratu na budowie i wracam tak ok. 19, po odrobieniu lekcji przeważnie nie mam siły przebywać przy PC.Czas nieobecności: Od przyszłego tygodnia będzie już lepiej, bo nie będę musiał jeździć na budowę do brata.@Soot jeśli chcesz mi zabrać admina to zrób to, bo na pewno tych 45-60 min/dzień nie wbiję. @@Redneck ze mnie taki budowlaniec jak z koziej du*y trąba @@@Budowa zakończona niepowodzeniem, mimo wszystko nie wiem, jak często będę na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,602 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Oby ta wasza budowla nie wyglądała jak idź stąd i nie wracaj . Powodzenia budowlańcu ;]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pebble 74 Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 od teraz mianuje Cię na Budowlańca Stopnia Drugiego A tak to powodzenia xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,924 Posted September 12, 2014 Root Share Posted September 12, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts