Tsumi 121 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 1. Serwer: CsGo FFA2. Nick: [Low] Galebo *Po robocie3. Imię: Michał4. Wiek: 165. Znajomość sm(0/10): 3/10 (posiadam znajomość amxx 7/10 ammx jest bardzo podobne do sm licze na wyrozumiałość)6. Ilość czasu na forum: Gdy wrócę z pracy oraz po szkole będe online na forum (Byłem online na forum gdy serwer cs-classic rywalizował z serwerami cod upadłej już sieci cs-zoone.pl , wróciłem po przerwię cs i chcę od nowa być aktywnym i pomagać w rozwijaniu sieci cs-classic7. Mikrofon: Posiadam8. Opisać siebie: Lubie zrelaksować się wna komputerze , interesuje mnie informatyka , eSport , Sport , Bardzo lubię słuchać muzyki Hands Up , Dance Club itp. Jestem uczniem szkoły Zawodowej na kierunku Sprzedawca , Liczę że po otrzymaniu zawodu szybko zostane zatrudniony w sklepie odzieżowym firm Nike , Puma , Addias9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chciałbym wraz z otrzymaniem rangi wprowadzić ład na serwer , oraz kulture osobistą , od dłuższego czasu nie widzę żadnego admina na serwerze który mógłby ogarnąć graczy z pingiem +160 , nad rozmownych graczy i ludzi którzy utrudniają grę dla innych na serwerze (trolli). Posiadam Bardzo spore doświadczenie z tą rangą na serwerach Cs 1.6 , adminem byłem wielokrotnie. Przez przez cały czas istnienia serwera BF2 w sieci cs-brodnica.pl (Bodajże około 7 mieś) .Miałem tylko 2 skargi , Które zostały wyjaśnione że iż sam na 6 wiadomości na u@ w sprawie podejżanych graczy nie nadążałem. Więc myślę że sprawdzę się jako admin na serwerzę CSGO . Zawsze jest ten 1 raz 10. Kontakt: Forum / Steam11. Steam ID: STEAM_1:1:3220855212. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: -Gdy ktoś nadużywa micro: -Nadużywa Kultury na serwerze: Oczywiście wejde na spect / widza , wpierw będe sprawdzał czy ma wspomganie aimingu (AIMBOT) , jeżeli nic nie zauważe będe spoglądał czy gracz ma w jakimś stopniu NoReciol a na koniec czy posiada wallhacka tak zwane WH . Jeżeli zauważe wh lęcą SS Jeżeli ktoś nadużywa mikrofonu wpierw daje ostrzeżenie a jeżeli to nie poskutkuje dana osoba dostaje bana na 15 min jeżeli po banie ta osoba tobi to dalej to 30 min itd. Ostrzeżenie , ban 5 min , jeżeli nie podziała 10 min itd. Wszyscy Którzy Dają Negatywne Odpowiedzi Nie Uważam Za Osoby Nieogarnięte itp. Przyjmuję z całą świadomością że mają racje. Bardzo dziękuje za uwagi itp. ponieważ dzieki tym wyznaczonymi moimi błedami , będe mógł te nie doskonałości poprawić i stać się lepszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jak na razie jestem na nie, nie spełniasz wymagań na admina ( wiek, ilość godzin przegranych na serwerze). Pamiętam grałeś trochę na wakacjach, później nie było Cię na serwerze przez dłuższy okres czasu, nagle wróciłeś i składasz podanie, bo nie ma kto wyrzucać graczy z pingiem :v, owszem ma, serwer sam wyrzuca graczy z większym pingiem, powinieneś to zauważyć . Dodam jeszcze, że w podaniach nie wypisujemy sieci serwerów na których miałeś admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Przepraszam że pisze w podaniu ( NIe było mnie z pół mieś , ponieważ załatwiałem sb praktyki w firmie i miałem liczne badania . Ta nie obecność nie była z niechcenia tylko z przymusu . Wcześcniej grałem też na nicku [Low] Galebo więc myślę że spełniam aktywność na serwerze. Graczy z między 100-160 nie widziałem by wyrzucono. Jeszcze raz przepraszam z post w podaniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Tylko że ty na serwerze jesteś naprawdę rzadko (na to wskazują statystyki GT) http://www.gametracker.com/player/%5BLow%5D%20Galebo%20%2APo%20robocie/31.186.83.68:28205/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi