Qwertyy 1 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 1. Nick: Qwerty2. Imię: Damian3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Qwerty/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Damian mam 16 lat. Chcę zostać adminem,ponieważ gdy przyjdę ze szkoły wejdę na serwer i będę ogarniał aim,bot itd.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie posiadam :/10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Dużo z 5/6 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Weekend tak od 11 rano do 17 popołudniu a w dni robocze tak od 15 do 1912. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6/7 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak byłem wiele razy na innych sieciach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,986 Posted September 8, 2014 Root Share Posted September 8, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zakaz reklamowania podania! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts