UCZE SIE 3 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 WItam moj nick : UCZE SIE nick podejrzanego : Hajdzik nie wiem jak sprawdzic jego ip i tak dalej data 9 wrzesnia 2014 mapa: de_tuscan gracz celuje przez sciane nastepnie w ta sciane strzela a po tym wychodzi zza sciany przeciwnik sytuacja zdarza sie kilkakrotnie nie wiem jak wrzucic demo ale chyba mozecie to zalatwic pozdrawiam ps bylem adminem i wiem jak rozpoznac czitera 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie zawracaj gitary jak nie umiesz wstawić demka, i zastosować się do wzoru Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi