Matisos 1 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Nick: MatisosWycinek z konsoli(bez IP)*: neobans banned Serwer: Zombie ModLink do bana: nie mam bana Opis: Siema juz kur 2 raz dostalem bana nwm za co ... GDy wczoraj wrocilem z obozu i chcialem wbic na serwer wyskoczylo neobans po sprawdzeniu mego ip Okazalo sie ze Gracz o nicku $peed dostal bana na serwerze ffa(chyba) i mial to samo ip co ja , przez co nie moge wbic na serwer zm. To juz 2 taka sytuacja gdy jakis koles dostal bana na innym serwerze z moim ip i nie moge przez to grac. Prosze o UB i mam pytanie do tych wszechwiedzacych Co mam zrobic zeby to sie juz nie powtarzalo bo to jest wkurzajace ... posiadam router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 aaa i to moje IP :92.55.251.206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Od jakiego dostawcy masz internet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 internet radiowy czyli ciagniety z anteny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ja bym radził zmienić internet. Jeżeli masz router, to powinieneś mieć zmienne IP. Albo po prostu idź do dostawcy, i poproś go oto, żeby zmienił Ci IP. Z tego co wiem, radiówki mają te same porty, a IP inne. Nie wiem jak jest u was, bynajmniej ja tak miałem przy takim necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Up@ Papku no wlasnie ja tak nie mam mam router lecz mam zalozony protokol na ip stale . Internet zmieniam za pol roku . A do tego czasy chcialbym jeszcze pograc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jedynym wyjściem, jest zapłacić za to żebyś dostał bana. Taka opcja jest możliwa tylko raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 serio mam placic za bana ktorego nie dostalem ... ja gramm czysto i czesto + chce zlozycb podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Papku Ci powiedział co masz zrobić, decyzja należy do Ciebie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 bez przesady nie bede placil za bana jakiegos czitera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 No to ban zostaje. A temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi