DOHO 0 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 1.Twój Nick: THE~DOHO~7331 2.Nick admina/gracza który zawinił: niestety nie wiem kto , liczę na przyznanie. (admin) 3.Admin/Gracz : nie wiem niestety 4.Data i godzina: 08 wrzesnia godzina między 22/23 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): brak wyciąg z konsoli przedstawiam poniżej 6.Opis sytuacji: Grałem sobie wczoraj na serwerze i jakoś miedzy 22/23 mysle ze blizej kolo 23 zszedłem z komputera wyłaczyłem cs . Dzisiaj czyli 09 wrzesnia o godz 21-25 wchodzę na serwer i dowiaduje się iż uciekłem przed screenami . Myśle iż należy mi się ub ponieważ nie jestem odpalonym graczem chciałbym grać spokojnie i bez żadnych konsekwencji lecz można mnie sprawdzić na bieżąco . Proszę o ub. Z góry dziękuje. DOHO ; ) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : THE~DOHO~7331 [AMXBans] Powod : ' ucieczka przed ss-ami ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 50091743 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 87.206.231.115 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Jest takie cos jak amxbans na forum tak sobie zobacz od kogo dostałes perma .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Pomyliłeś działy! Zapraszam tutaj http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOHO 0 Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Zbanował mnie soot już to ogarnąłem : ) Dźwiękówka temat już i tak przeniosłem temacik yoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi