DOHO 0 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 1.Twój Nick: THE~DOHO~7331 2.Nick admina/gracza który zawinił: niestety nie wiem kto , liczę na przyznanie. (admin) 3.Admin/Gracz : nie wiem niestety 4.Data i godzina: 08 wrzesnia godzina między 22/23 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): brak wyciąg z konsoli przedstawiam poniżej 6.Opis sytuacji: Grałem sobie wczoraj na serwerze i jakoś miedzy 22/23 mysle ze blizej kolo 23 zszedłem z komputera wyłaczyłem cs . Dzisiaj czyli 09 wrzesnia o godz 21-25 wchodzę na serwer i dowiaduje się iż uciekłem przed screenami . Myśle iż należy mi się ub ponieważ nie jestem odpalonym graczem chciałbym grać spokojnie i bez żadnych konsekwencji lecz można mnie sprawdzić na bieżąco . Proszę o ub. Z góry dziękuje. DOHO ; ) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : THE~DOHO~7331 [AMXBans] Powod : ' ucieczka przed ss-ami ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 50091743 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 87.206.231.115 ' [AMXBans] =============================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
InnVis 181 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Jest takie cos jak amxbans na forum tak sobie zobacz od kogo dostałes perma .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaskier 443 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Pomyliłeś działy! Zapraszam tutaj http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOHO 0 Posted September 9, 2014 Author Share Posted September 9, 2014 Zbanował mnie soot już to ogarnąłem : ) Dźwiękówka temat już i tak przeniosłem temacik yoł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts