mateusz200027 27 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 1. Nick:mateusz2000272. Imię:Mateusz3. Wiek: 15lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie) TAK6. Składka(Tak/Nie): Na razie nie, lecz zapłacę ją.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/mateusz200027/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam 15lat i nazywam się Mateusz. Mieszkam w Białej Podlaskiej. Jestem kulturalny, miły i pomocny. Znam ortografię i interpunkcję. Odróżniam cheatera od czystego gracza. Gdy jestem niepewny robię mu ss'y. Proszę mnie nie odrzucać ze strony nie przegrany godzin bądź braku składki, ponieważ z czasem to nadrobię. Jestem ogarnięty.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):BRAK10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3h/dni robocze. 4-8h/weekendy11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze:16-23 Weekendy 8-2012. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):TAK** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)Wymagania: Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze - Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) +/- Oczekujemy Aktywności na forum i serwerze + Bezproblemowego wykonywania swoich obowiązków jako admin + Kultury osobistej + Znajomość regulaminu serwera jak i forum + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 coś mało czasu :/ ale inne na tak [ szybko go nadrobisz ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Sam nwm.. wbiłem na serwa pisałes ze 4x odpalonych biega z tego aim na komandosie xD.. Za mało na serwie Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Myślę ze jest wastarczajaco adminow na ty serwerze i teraz malo siedze na serwerze bo brak czasu i składka widzę taka średnia jestem na nie chociaż nie barzekam cie w trakcie gry ale sama składka i to ze jest dużo adminow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Sam nwm.. wbiłem na serwa pisałes ze 4x odpalonych biega z tego aim na komandosie xD.. Za mało na serwie Jestem na Nie. Ziomuś jeszcze nigdy nie widziałem aima na komandosie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 mateusz200027 -Mało godzin na serwie +Aktywny na forum -Brak składki +Amx Nadrób aktywność na serwerze oraz zapłać składkę i złóż podanie za tydzień P.S Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) To pokazało, że nie znasz regulaminu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie spełniasz wymagań. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi