Zimny. 415 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Mam taki pomysl aby na forum został dodany dzial " Bindy ". W tym dziale gracze dzielili by się swoimi " przydatnymi " bindami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Od takiego czegoś masz tu ten dział http://forum.cs-classic.pl/forum/317-counter-strike-16/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To był by jeden wielki spam. Niepotrzebne. Na nie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jelon niestety pisze mi ze nie mam uprawnien, może to wina taptalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Bez sensu można to dać do config bo wiadomo że wszystkie bindy zapisują się w cfg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja w takich rzeczach obeznany nie jestem xd. Jedynie amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Tego typu sprawy można pisać w poradnikach. Bindy się skończą i dział stanie się zbędny. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 12 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Odpada. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi