TEN PRAWDIWY YOLO 0 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Tak, tak wiem, że jest już o tym mowa ALE Dalej tego nie naprawiliście !!! Głałem z 10min temu i mi resło lvl już 2 raz na całkiem innej klasie. Chciałbym zpytać kiedy to będzie naprawione i czy zwrócicie mi mój lvl ? W przeciwnym razie rezywnuje z gry na waszym serwerze. Pozdro TEN PRAWDZIWY YOLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Siemka . Wiem co to jest stracić lvl :c miałem 27000 no i go straciłem po czym po 30 min go nadrobiłem [ fartem ] i mi tak 3x z resetowało no ale kupiłem magika i mi nie resetuje . A problem ten bd naprawiony w nowym sezonie [ nie nie odzyskasz lvl'a ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEN PRAWDIWY YOLO 0 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 no ja miałem 28000cos na rakietowcu xddd i na komandosie 25 i wszystko straciłem :,( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zostanie to zrobione, razem z resetem. Nie nasza wina że są takie bugi. Krypton jest w trakcie pisania klas, testujemy wszystko na bieżąco, myślę że niedługo powinien nastąpić nowy sezon. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi