Lamisz! 29 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Jakiś mi sie nie wydaje, i - _- , jak z tym wbijaniem lvl, co wyżej pisałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Moim zdaniem nic nie zmieniać, tylko ogarnac misje i zrobic coś z tym scoutem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiD 0 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Dla mnie również obecnie jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeQu 6 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Noo i oto chodzi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nana♥ 31 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jak ktos chce to moze sam zresetowac sobie lvl. Nolife'y i tak zawsze beda gora, a niektorzy sie nameczyli z wbiciem lvli ;x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Powiem wam tyle że teraz na misjach lvl nabijasz wiec nikt nie bd zly za to ze lvl jesr zresetowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi