fuckthesystem 1 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: FuckTheSystem 2.Nick admina/gracza który zawinił: nie jestem pewny chyba Bleff (nowy admin?) 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: teraz 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'HE na respa przed uplywem 30 s' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.30.22 6.Opis sytuacji: Nie wiem co to za admin ale juz widze ze zaczyna naduzywac wirtualnej wladzy, dostałem bana za HE na resp chociaz to mapa de train i nawet w tyle do respa nie doszedlem, a w skrocie powiem czemu ten ban ( po prostu admina zal sciska ze robie 20:0 i nic nie jest mi w stanie zrobić więc pozostaje niesluszny ban by pozbyc sie gracza z serwera. nie mam wiecej pytan i nie zgadzam sie z takim traktowaniem. Juz wczesniej zanim został adminem jechał po mnie ze mam cheaty a teraz bedzie mnie gnebił masą ssów i smiesznych banow. Edytowane 12 Września 2014 przez fuckthesystem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Byłem na jego nicku bo próbowałem mu odbugowac expa, to ja byłem i stałem na respię było 1:36 i padłem HE od kogo ? Od Ciebie, więc nie pogrążaj się tą skargą, za kłamstwa jeszcze jedynie mogę Ci bana wydłużyc. Skarga niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga rozpatrzona negatywnie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi