mateusz200027 27 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Mam problem, ponieważ resetuje mi się level tak około 26.5 k. NAPRAWCIE TO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Pisalem juz dzisiaj na serwerze jak grałem ze BD to zrobione ludzie czytajcie forum i czekajcie AZ papek zrobi nowy sezon ile można ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Pisalem juz dzisiaj na serwerze jak grałem ze BD to zrobione ludzie czytajcie forum i czekajcie AZ papek zrobi nowy sezon ile można ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Pisalem juz dzisiaj na serwerze jak grałem ze BD to zrobione ludzie czytajcie forum i czekajcie AZ papek zrobi nowy sezon ile można ... Po pierwsze masz double posta. Wiem, że będzie kolejny sezon, lecz dlaczego resetuje się level? Zresetował mi się 5 razy i już mi się nie resetuje. Wyjaśnione do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Bo pisze na tel i dziadostwo mi czasami 2 razy pisze posta niestety . nie po prostu juz to jest bug Administracja go znalazła chyba i w nowym sezonie go nie BD z tego co pisza w tematach ... Koniec tematu proszę więcej nie spamowac czekały na opiekuna serwera AZ zamknie i proszę więcej nie pisać tych tematów bo każdemu pisze na serwerze jaka jest sytuacja koniec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czytajcie forum, prosze was. Zbliża się wolnymi krokami nowy sezon. Z resetowaniem tych lvl, szczerze? Nie wiem co jest grane. Krypton jest w trakcie pisania klas. Chcemy żeby grało wam się przyjemnie, dlatego każda klasa odrazu jest testowana. / cl Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi