Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Nick: .:A-|rioch:. na serwie na forum .:Arioch:. Powód rezygnacji: Rezygnuję z admina, dj'a i redaktora. Mam zamiar odejść z csc. Było miło ale nie daję rady. Za duży mam nawał obowiązków ostatnio sprawy rodzinne i nie mam wgl czasu na cs'a ani na forum. Coś od siebie: Napiszę pożegnalny temat niedługo @Pebble zagram zagram @James może kiedyś wrócę Edytowane 13 Września 2014 przez .:Arioch:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 no szkoda że odchodzisz z sieci ale ok mam nadzieję że wrócisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 :f Szkoda,fajnie się z Tobą grało. Mam nadzieję,że turniej jeszcze zagrasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Największy spamer odchodzi :< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Nie dasz rady zajmować się np: jedną z tych rang? Wiem że jest ciężko, ale godzina dziennie, a nawet pół to nie jest dużo, a uważam że dałbyś radę sobie z takim czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Dzięki ale nie Postanowiłem że odejdę z cs-classic tak więc nie ma zamiaru trzymania rangi Edytowane 13 Września 2014 przez .:Arioch:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Ty świnko.. kto teraz będzie spamował na SB? Kto teraz będzie szyderczo śmiał się z innych? Kto będzie pisał sarkazmem w niektórych poradnikach? Kto będzie zajmować slota na FFA? Kto będzie robić recenzje filmów? Rozumiem.. ale wieeeelka szkoda Do zobaczenia! Edytowane 13 Września 2014 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Szkoda, że odchodzisz ale rozumiem Cie. Do zobaczenia :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Szkodaa ;c Baaajo, 3m się;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Trudno... Wpadaj do nas. Tak jest w życiu nowi przychodzą, starzy odchodzą. Chyba jeszcze kiedyś pogramy razem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Życie prywatne z czasem wali się na głowę oporowo. Szkoda że odchodzisz spamerze xd Powodzonka, i zaglądaj czasami do nas. Pięć ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi