miko 90 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Witam interesuje mnie koleś o nicku Eversmann, dzisiaj wskoczyłem na amxbans i zobaczyłem takie coś http://amxbans.cs-classic.pl/search.phpI moje pytanie brzmi: Co ja mam z nim zrobić ? dać mu kolejnego aktywnego ? jak ma same aktywne bez bana za np : czitowanieWgl nie ma konkretnego bana na zawsze tylko " Aktywny " Edytowane 13 Września 2014 przez miko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jeśli gracz wejdzie przed upłynięciem pierwszego bana,dostaje drugiego bana z powodem aktywny.Nawet jeśli jest to ban na 5 minut.Dziękuję pozdrawiam,Trevor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 on ma aktywnego , wczoraj zbanowalem go kilkadziesiąt razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gdy pojawi się na serwerze, odrazu go banujcie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi