NNeilPL 7 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Witam Szanowną Administrację ! Mam pewną propozycje dla zabójcy , żeby miał 4 miny typu "Pułapki Catchana" ale żeby miały 25 DMG. To jest tylko propozycja ! | NNeilPL | NewDiabloMod | NDM | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spity 1 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Grałem na wielu serwerach diablo mod i faktycznie większość miała miny w zabójcy więc pomysł mi sie podoba jestem za ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NNeilPL 7 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Jeszcze na [reklama] kiedyś był podwójny skok ! Nie reklamuj // Lato Edytowane 13 Września 2014 przez Lato ~wOw~ [t] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spity 1 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 To by było już klasa pod premium ;] co za dużo to nie zdrowo ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NNeilPL 7 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 ale to tylko 25 dmg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spity 1 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 chodzi mi o skoki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NNeilPL 7 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ale mi chodzi TYLKO o miny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Na pewno aż 4 pułapek nie dodamy, pomyślę o tym jeszcze bo na razie mamy na głowie poprawki i obiecane nowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wezmę pod uwagę tą propozycję. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi