^Adi93 0 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 czemu wchodze na aktywnym ? o ty gadasz chlopie ... czytales co napisalem ?Dales mi , tak. to czemu moglem wejsc ? nie mam zmiennego ip ( VirginMedia ) nie ma zmiennych ip, ip jest stale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Skoro napisałeś to w dziale skargi to do wzoru się zastosuj :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Heh nie mogę z typa Jeszcze jest taki bezczelny że napisał skargę tylko z powodu AB,a wcześniejszego bana za resp,którego dostał 2 min. przed aktywnym nie przedstawił.Dla mnie sprawa oczywista - gracz próbuje za wszelką cenę uzyskać UB,nie przedstawiając wszystkich faktów.Dla mnie temat zamknięty. Edytowane 14 Września 2014 przez Trevor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 czlowieku , VirginMedia ma zmienne ip -,- bo sam z niej korzystalem. A co do Ciebie to powinienes dostac warna , wciskasz kit ze nie wchodziles na aktywnym .. Nie dostaniesz ub i koniec , nie bedziesz wprowadzal w blad administracji csc. Temat do zamkniecia , a autora prosze nagrodzic warnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ban zostaje. Nauczysz się, że jeżeli zostałeś zbanowany nawet na 5 minut, na serwer wchodzić nie powinieneś. Tyle w temacie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi