Osowy 0 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : MenageR ==== Admin : Haze ==== Powod Bana : aktywny ==== Wygasa : Nigdy ( od 09/14/2014 - 11 : 38 : Mam przyjemność grania na tym serwerze po raz 1 więc nie mogłem wcześniej dostać tutaj bana jedynie może być tak że mógłtu grać mój brat kiedyś ..Jest jakaś szansa że mogę dostać ub?Mamy 1 ruter więc jest jedno ip . Już miałem taki przypadek na innych serwerach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dany temat: http://forum.cs-classic.pl/topic/23949-menager/#entry144493 A ja tu wstawiam lepsza rozpiske bo to co UBTeam rozpisał to jest słabe do tego owego demka: 2:38 - kto biegnie z fleshem w reku na resp TT ? 2:45 - x1/4 nie widac głowy modelu TT iz zasłania lezący model a ten w niego strzela ( mozna powiedziec jakie ma ustawienia ale na ss'ach widac jak modele sobie spokojnie spoczywaja - tak wiec i tutaj model byl zasloniety. ) 2:50 - czemu nie poczekal i nie popatrzyl na murek ? moze ktos tam by był ? wiedzial ze tam model juz zbiegl a jeden chowa sie za skrzynia. 3:13 - x1/4 za szybko strzela nie bylo widać... 5:17 - za kazdym razem jak kto biegnie on wyczekuje i zaraz pojawia sie model. a tak to za kazdym razem rozglada sie po ulamkach sec. troche zastanawiajace jest to ze jak ktos wybiega i jest przy sianie i stoi jego celownik tez i nawet sie nie rozgladnie. Dziwna akcja zobaczymy na innych. 5:21 - hmmm czyzby patrzyl po skrzyniach bo co on z tego osiagnie przeciez nie widzi gdzie kto jest. 6:03 - wczesniejsze akcje biegl z fleshem i wiedzial ze jest przed nimi tutaj dochodzi do srodku i rzuca - juz wie ze ktos tam jest. 6:17 - jak dla mnie nie widac tego modelu TT komplenie a on go zabija. 8:36 - tutaj perfidne wh - tak jak pisalem przy min 2:50 tutaj styarl na równi z murkiem model i nie mogl go widziec tak wiec czemu odrazu schodzil do lewej strony aby go widziec a wogole nie rozejrzał sie na prawa strone ? Spalone. 9:13 - odrazu pisze SPALONE !!! Widzi ze nikogo nie widac to biegnie bez rozgladania jeden przebiegl inne zachowanie celownika. i juz wie ze ktos tam jest... a tak to perfinie patrzy na lacznik i biegl. 9:36 - widzi schodzacy model TT do prawej strony to ten ucieka odrazu w prawo... no tak 1 hp sie ma co nie 23:26 - zbyt szybko za scian/modelowo - spalone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 nie masz szans. Nie obchodzi mnie to czy grał brat czy ty. Wh udowodnione. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi