Osowy 0 Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : MenageR ==== Admin : Haze ==== Powod Bana : aktywny ==== Wygasa : Nigdy ( od 09/14/2014 - 11 : 38 : Mam przyjemność grania na tym serwerze po raz 1 więc nie mogłem wcześniej dostać tutaj bana jedynie może być tak że mógłtu grać mój brat kiedyś ..Jest jakaś szansa że mogę dostać ub?Mamy 1 ruter więc jest jedno ip . Już miałem taki przypadek na innych serwerach :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowy 52 Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Dany temat: http://forum.cs-classic.pl/topic/23949-menager/#entry144493 A ja tu wstawiam lepsza rozpiske bo to co UBTeam rozpisał to jest słabe do tego owego demka: 2:38 - kto biegnie z fleshem w reku na resp TT ? 2:45 - x1/4 nie widac głowy modelu TT iz zasłania lezący model a ten w niego strzela ( mozna powiedziec jakie ma ustawienia ale na ss'ach widac jak modele sobie spokojnie spoczywaja - tak wiec i tutaj model byl zasloniety. ) 2:50 - czemu nie poczekal i nie popatrzyl na murek ? moze ktos tam by był ? wiedzial ze tam model juz zbiegl a jeden chowa sie za skrzynia. 3:13 - x1/4 za szybko strzela nie bylo widać... 5:17 - za kazdym razem jak kto biegnie on wyczekuje i zaraz pojawia sie model. a tak to za kazdym razem rozglada sie po ulamkach sec. troche zastanawiajace jest to ze jak ktos wybiega i jest przy sianie i stoi jego celownik tez i nawet sie nie rozgladnie. Dziwna akcja zobaczymy na innych. 5:21 - hmmm czyzby patrzyl po skrzyniach bo co on z tego osiagnie przeciez nie widzi gdzie kto jest. 6:03 - wczesniejsze akcje biegl z fleshem i wiedzial ze jest przed nimi tutaj dochodzi do srodku i rzuca - juz wie ze ktos tam jest. 6:17 - jak dla mnie nie widac tego modelu TT komplenie a on go zabija. 8:36 - tutaj perfidne wh - tak jak pisalem przy min 2:50 tutaj styarl na równi z murkiem model i nie mogl go widziec tak wiec czemu odrazu schodzil do lewej strony aby go widziec a wogole nie rozejrzał sie na prawa strone ? Spalone. 9:13 - odrazu pisze SPALONE !!! Widzi ze nikogo nie widac to biegnie bez rozgladania jeden przebiegl inne zachowanie celownika. i juz wie ze ktos tam jest... a tak to perfinie patrzy na lacznik i biegl. 9:36 - widzi schodzacy model TT do prawej strony to ten ucieka odrazu w prawo... no tak 1 hp sie ma co nie 23:26 - zbyt szybko za scian/modelowo - spalone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 nie masz szans. Nie obchodzi mnie to czy grał brat czy ty. Wh udowodnione. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts