Shakugan No Shana 81 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Nazwa Anime: Shakugan No Shana III ( Final ) Gatunek: Akcja, Fantasy, Komedia, Nadprzyrodzone, Romans Tematyka: Demony, Magia, Super moce, Szkole życie Status: Zakończone Zdjęcie: Opis: To już koniec, zostało jeszcze dowiedzenie się kogo wybierze Yuji. Ucieszona Shana widzi Go przed sobą, lecz co się stało? Yuji zniknął razem z jego wszystkimi rzeczami. Czy to nie dziwne? 3 sezon zaczyna się walką Shany z dziesiątkami, setkami wrogów i zauważa, że dowodzi nimi Yuji, który twierdzi, że chce zmienić Jej przeznaczenie. Poźniej są wspomnienia z kilku dni po zniknięciu Yujiego z 2 sezonu… Lecz powoli wszystko zaczyna się rozkręcać. Jeśli chcecie się dowiedzieć co się stanie, zobaczcie sami. Ocena: Najciekawsze soundtracki ze wszystkich sezonów, kreska raczej lepsza, postacie ciekawe, nowe umiejętności Shany budzą ciekawość przy oglądaniu. Dałbym 7-9/10 Przepraszam, że tak słabo ale jakoś nie wiedziałem jak to zrecenzować. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Szkoda, że jest coraz mniej recenzji :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Fajny opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Szkoda, że jest coraz mniej recenzji :< Będzie więcej recenzji spokojnie Ja na razie jestem w trakcie oglądania Anime Co do tej recenzji to zachęciła mnie do obejrzenia tego anime ;] Dzięki + Łapka dla cb c; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Szkoda, że jest coraz mniej recenzji :< Lekki zapierdziel w szkole, muszę się przyzwyczaić do nowego otoczenia i będę znów pisał xD Co do recenzji trochę przykrótka ale nie dziwię się, w końcu to recenzja 3 sezonu, nie można się za bardzo rozpisywać Kiedyś obejrzę całą serię, na razie nie mam czasu :C Lajk ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Krótko i treściwie. Kolejna recenzja dotycząca Anime. Cieszę się, że ten dział nie stoi pusty Good Job. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi