Shakugan No Shana 81 Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 (edited) Nazwa Anime: Shakugan No Shana III ( Final ) Gatunek: Akcja, Fantasy, Komedia, Nadprzyrodzone, Romans Tematyka: Demony, Magia, Super moce, Szkole życie Status: Zakończone Zdjęcie: Opis: To już koniec, zostało jeszcze dowiedzenie się kogo wybierze Yuji. Ucieszona Shana widzi Go przed sobą, lecz co się stało? Yuji zniknął razem z jego wszystkimi rzeczami. Czy to nie dziwne? 3 sezon zaczyna się walką Shany z dziesiątkami, setkami wrogów i zauważa, że dowodzi nimi Yuji, który twierdzi, że chce zmienić Jej przeznaczenie. Poźniej są wspomnienia z kilku dni po zniknięciu Yujiego z 2 sezonu… Lecz powoli wszystko zaczyna się rozkręcać. Jeśli chcecie się dowiedzieć co się stanie, zobaczcie sami. Ocena: Najciekawsze soundtracki ze wszystkich sezonów, kreska raczej lepsza, postacie ciekawe, nowe umiejętności Shany budzą ciekawość przy oglądaniu. Dałbym 7-9/10 Przepraszam, że tak słabo ale jakoś nie wiedziałem jak to zrecenzować. Edited January 26, 2016 by Rias 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilonez 779 Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Szkoda, że jest coraz mniej recenzji :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaskier 443 Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Fajny opis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeloneK ;) 197 Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Szkoda, że jest coraz mniej recenzji :< Będzie więcej recenzji spokojnie Ja na razie jestem w trakcie oglądania Anime Co do tej recenzji to zachęciła mnie do obejrzenia tego anime ;] Dzięki + Łapka dla cb c; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pride 545 Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Szkoda, że jest coraz mniej recenzji :< Lekki zapierdziel w szkole, muszę się przyzwyczaić do nowego otoczenia i będę znów pisał xD Co do recenzji trochę przykrótka ale nie dziwię się, w końcu to recenzja 3 sezonu, nie można się za bardzo rozpisywać Kiedyś obejrzę całą serię, na razie nie mam czasu :C Lajk ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Krótko i treściwie. Kolejna recenzja dotycząca Anime. Cieszę się, że ten dział nie stoi pusty Good Job. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts