-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 W ciagu ostatnich trzech dni na serwer weszło 2 graczy, którzy nie wiedza skąd mają vip`a a go nie kupili. Czy coś nie dziala poprawnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Zdarza się tak, że VIP jest przez jedną całą mapę. Miałem taki przypadek kiedyś dwukrotnie. Lecz dlaczego tak się dzieje, nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ja tak wczoraj mialem na FFA ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak 2 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 no też tak miałem i skill sie poprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 To jakiś bug. Mięliście próbkę, polecam kupowanie Vipa przelewem, kto ma $ niech się pokusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 ja tez jestem za tym zeby kupywali Vip-y jednak to jest duza pomoc ,WARTO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Też zachęcam do kupna vip`a na serio opłaca się.Tylko żę w ciagu 4 dni weszło już 4 graczy, którzy też nie wiedzą skad maja vip`a. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Bardzo dobra reklama VIP'a xd. A tak serio, zrobione jest to dla nowych/stałych graczy, przez mapkę taki VIP dużo pomaga, i strasznie przyzwyczaja(wiem po sobie), po czym zachęca do kupna. Powinniście się cieszyć, a nie zakładać jeszcze takie tematy. ;p Edytowane 15 Września 2014 przez PaPkU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi