iss9 119 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) DarKAngeLNie wiem przez jaki czasMam w tym roku mature i testy zawodowe chce sie jak najlepiej przygotowac i zdac na maxa je dlatego duzo czasu nie mam na gre , jak jestem na cs go to na serwerach do dropienia skinow/skrzyneczek jak to bez wzoru wszystko jest nick , czas , powód i coś od siebie jest tylko bez tych nazw że nick itp Edytowane 14 Września 2014 przez iss9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dlaczego bez wzoru? Powodzenia w nauce. Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi