Kot ktury nie kery 0 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Nick: kot ktury nie keryLink do SSów: http://speedy.sh/dRwmw/de-dust20000.bmpWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : kot ktury nie kery[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] ===============================================Serwer: dd2?Link do bana: N No wiec jest taka mozliwosc ze dostane ub z jednym ss'em bo mam win 8 i nie zawsze mi sie zapisuja ss'y. Jezeli nie to przyjme to na klate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 To musisz przyjąć, bo ssów jest 5 i musisz je mieć a tak wgl to właśnie tobie ja dawałem i właśnie tobie na 1 kiedy się odwróciłeś nic nie widać, pozdrawiam Miko ! P.s Ssy na zippshare bo speedy mają limit i link do bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 5 ss-ów spakowanych w paczkę rar a nie jeden. Masz 24h jesli tego nie bedzie to bark UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot ktury nie kery 0 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 To musisz przyjąć, bo ssów jest 5 i musisz je mieć a tak wgl to właśnie tobie ja dawałem i właśnie tobie na 1 kiedy się odwróciłeś nic nie widać, pozdrawiam Miko ! Nie wiem kto Ciebie uczyl j.polskiego ale pozdrow nauczycieli xD budowanie zdan to mialem w 4 klasie z tego co pamietam A wiec co do bana to jak wyzej napisalem nie bedzie bo mam win 8 i nie zawsze sie zapisuja wiec siema ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ss'y na zippshare.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Co ma windows 8 do zapisywania ssów? Nie ma to nic do rzeczy. Nie są pewnie też ukryte jak nie które foldery skoro masz jednego ssa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Spróbuj tego. Tak jest na windows7 , nie wiem, może chodzi na win8 : A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot ktury nie kery 0 Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 No wiec nie dziala bo pisze mi ze nie mozna otworzyc danego pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 No powiem Ci że nie mogę dać Ci UB z jednym ss. Jedyna opcja która Ci zostaje to napisać do naszego H@ -_-, co zrobimy z tym fantem. Na razie temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi