Marcin ObaN 0 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Witam Serdecznie mogł bym dostać ub Jest Ktos Moj nick ObaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Powód bana "Wstaw screeny na cs-classic.pl" Dostosuj sie do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin ObaN 0 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ja Wstawiłem Anal ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Ja Wstawiłem Anal ssy W takim razie cierpliwie czekaj na ub ze strony UBTeaM. Zastosuj się porządnie do wzoru i wstaw zrobione Ci screeny. BTW. Zmiana nicku vipu nic Ci nie da, jeżeli zostałeś zbanowany //Wybaczcie za Offtop! Nie zauważyłem ze jest to temat w ub, a nie w kategorii serwera Edytowane 14 Września 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin ObaN 0 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Nick: ObaNLink do SSów: http://www6.zippysha...90906/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:217.99.158.110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: /cl Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi