wuwunio 10 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Podrzucam Wam parę ciekawych nut szwedzkiego zespołu Sabaton, którego po prostu kocham. Z pewnością fani rocku i metalu znają ich, jeżeli nie to warto przesłuchać ich piosenki. Praktycznie wszystkie są związane z historią wojen. Teledyski, które wstawiłam są z polskim tłumaczeniem. Można z nich się nauczyć trochę historii, a poza tym kto ją zna, zrozumie dokładniej przekaz. Ta jest jedna z moich ulubionych http://www.youtube.com/watch?v=pbJrhOYb5Q4 Jest to oficjalny teledysk, który na prawdę polecam! Jeden z najlepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 nie w moim stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja takich zespołów nie lubię,no ale każdy ma inne upodobania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Powiem Wam, że nienawidziłam metalu itp. W pierwszej klasie gimnazjum, jak mieliśmy zrobić prezentacje o swoich idolach, ulubionych zespołach to moja koleżanka przedstawiła właśnie ten zespół, a w tle do prezentacji dała piosenkę 40;1 (o polakach) od razu zespół wpadł mi w ucho i tak się zaczęła historia nie tylko z Sabatonem, ale i z metalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi