wuwunio 10 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Podrzucam Wam parę ciekawych nut szwedzkiego zespołu Sabaton, którego po prostu kocham. Z pewnością fani rocku i metalu znają ich, jeżeli nie to warto przesłuchać ich piosenki. Praktycznie wszystkie są związane z historią wojen. Teledyski, które wstawiłam są z polskim tłumaczeniem. Można z nich się nauczyć trochę historii, a poza tym kto ją zna, zrozumie dokładniej przekaz. Ta jest jedna z moich ulubionych http://www.youtube.com/watch?v=pbJrhOYb5Q4 Jest to oficjalny teledysk, który na prawdę polecam! Jeden z najlepszych Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 nie w moim stylu Link to comment Share on other sites More sharing options...
[*] Matko Dymacz 0 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Ja takich zespołów nie lubię,no ale każdy ma inne upodobania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted November 7, 2012 Author Share Posted November 7, 2012 Powiem Wam, że nienawidziłam metalu itp. W pierwszej klasie gimnazjum, jak mieliśmy zrobić prezentacje o swoich idolach, ulubionych zespołach to moja koleżanka przedstawiła właśnie ten zespół, a w tle do prezentacji dała piosenkę 40;1 (o polakach) od razu zespół wpadł mi w ucho i tak się zaczęła historia nie tylko z Sabatonem, ale i z metalem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts