Kapollo 1 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Nick : ` KA[POL] ; PPowód rezygnacji.Od ostatniego czasu nie czuje się adminem..Czuje, że nie spełniam się w tej roli,brak czasu poniekąd także nie pozwala mi na opiekowanie się serwerem..Coś od siebie?Bardzo dziękuje za mile spędzone chwile, za wszystkie spamy na "u@",za to, że mogłem was banować (hy hy hy) Za to, że ten serwer pokazał mi że ekipa może być jednak zgrana : )Bardzo dużo się nauczyłem i myślę, że zastąpi mnie ktoś kto zna się na rzeczy.Wielkie podziękowania dla:PapkuSantosMikoWeronikaKasiaOsdiTrevorIbrnvskiMartaMouseJimmyOraz dla Karola za to, że dał mi szanse.Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI !PS. Na serwerze wciąż będę grał : )Pozdrawiam Kapol ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jesteś pewny swojej decyzji? Jesteś bardzo dobrym adminem, nie ma na Ciebie skarg, a co najważniejsze jest beka na u@ xd. W tym momencie kładę się spać, i masz wolną rękę na przemyślenia. Zajrzę tutaj jak wstanę, bo już niestety padam na mordę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapollo 1 Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kuźde Papku.. musiałeś zadawać mi te pytanie..Teraz będę miał mętlik w głowie -_- Jak wróce od lekarza i wejde na forum dam ostateczną odpowiedź, narazie trzymajmy sie wersji rezygnacji : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Cześć Kapol NIE -- przemyśl to jeszcze jesteś dobrym adminem tak jak PaPKU napisał , i jeszcze leprzym kolegą można liczyć na ciebie . Mam nadzieje że decyzja będzie tylko jedna -ZOSTAJESZ- Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapollo 1 Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Co do tego czy zostane to odpowiedź jest tylko jedna.. Zostane, ale chodzi o pełnienie funkcji admina, patrząc na innych adminów widzę ze ciągle są, a ja? Wejdę na godzinkę dwie w nocy i to tyle, nie czuję się dobry w tej roli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 I bardzo dobrze! Wchodzisz w nocy, co jest plusem bo adminów jest mało w wieczornych porach, a ludzi trochę gra. Ważne że jesteś aktywny, że wchodzisz na serwer. Jak możesz się nie czuć w tej roli? Tylko dlatego że twoja obecność spadła? Ja to rozumiem, każdy ma swoje życie prywatne, szkołę, studia, pracę. To nie jest powód żeby zaraz rezygnować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Nie no Kapolu nie rezygnuj Nikt prawie nie siedzi w nocy,tylko ty.Czasami to się cieszę że ktoś daje bany za AIMA o 2 w nocy Zostać i siedz nawet tą 1 godzinę. Edytowane 15 Września 2014 przez Trevor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 siedz na dupie jak siedzisz 5! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Tak jak mówi JIMMY. Masz zostać, geju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 no i na taka decyzje liczylem....brawo wpadaj na serwa graj i pilnuj czitersów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 A dla mnie pozdrowień to nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 do zamkniecia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapollo 1 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Drodzy gracze..Przykro mi ale podjąłem ostateczną decyzje, na jakiś czas kończę z Kanterem..Problemy zdrowotne + praca = nienajlepsze połączenie..Przykro mi, będę was odwiedzał jak tylko mógł będę : )Papku, czyń swoją powinność i odbierz mi wszelkie prawa admina..Przepraszam i jeszcze raz DZIĘKUJE !Pozdrawiam - Kapollo ; ) Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 No czubek no ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Wielka szkoda, ale mniej więcej wiem o co chodzi i mam nadzieję, że wrócisz! + zaglądaj na serwa! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapollo 1 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Będę starał się was odwiedzać jak tylko to będzie możliwe : )A jak ktoś chce to niech pisze, kontakty do mnie macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 5 wariacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi