mateusz200027 27 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) 1. Nick:mateusz2000272. Imię:Mateusz3. Wiek: 15 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/105. Mikrofon(Tak/Nie) TAK6. Składka(Tak/Nie): Nie narazie7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/mateusz200027/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam 15 lat i nazywam się Mateusz. Mam doświadczenie w byciu administratorem na serwerze CodMod. Zauważyłem, że kiedy gram po szkole to nie ma adminów i grają cziterzy. Znam podstawy interpunkcji i ortografii. Serwer jest fajny, lecz brakuje na nim adminów. Z tego co zauważyłem jest ich 5. Wiadomo nie każdy może zawsze grać.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie mam.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Dni robocze; 2h weekendy; 5h-7h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze; 17-23 Weekendy 7-2312. Staż w grze Counter Strike 1.6:6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)Wymagania: Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) +/- @BezImiennyy okej, po prostu miałem więcej nauki . @matal100 Dzięki za upomnienie pomyliłem się. Ale z opiekunem się dogadam. @DEDUS przypadkiem nie chodzi Ci o nabijanie postów? Ja na wh zostaw to na adminów. @MultumPL wypowiedz bez podania 2 konkretnych powodów. @Miszczuuu i gdzie tu 2 konkretne powody? Nie grałem na żadnym wh. @Jaskier też się zastanawiałem dlaczego akurat u mnie ? Edytowane 18 Września 2014 przez mateusz200027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Jestem na tak ale popraw aktywność bo nie liczy się jeden dzień co masz 500 min a później ledwo godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Wilczasty ? Nie kojarze nicku ten mateusz tak . jestem na nie składka no to tak jakbys musiał zapłacić na innym serwerze za Admina jakby nikt za niego nie płacił serwer ile by się utrzymał miesiąc ? Może 2 jakby h@ admin się starał i stanął na głowie by go utrzymać grac można za darmo za admina niestety trzeba placic żeby serwerownia się utrzymała na "rynku" (tak pozwole go SB nazwać) @prosze sprawdzić tego koxikxd bo utworzone konto 22:24 i 6 min później napisany tylko 1 post i to w tym podaniu tylko i dalej go świat nie widział podejrzane ... A 2 primo koxikxd nigdy go na serwis nie widziałem wiec watpie ze ma cos do powiedzenia dochodzie do tego ze stawiam 98% ze to multi konto ... Edytowane 18 Września 2014 przez mantal100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEDUS 0 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Na nie : składka, mało czasu poświęconego na serwerze Podejrzewam , że ty na wh latałeś , często mnie zabijałeś wylatując odrazu zza sćiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultumPL 0 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 DEDUS zgadzam sie z toba ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczuuu 1 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ja nie kojarze typa a troche gram na tym serwie i napewno bym go poznał.Także jestem na NIE i z tego co DEDUS napisał możesz grać na wh ale nie powiem dokładnie ''Tak" bo jakoś cie nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koxikxd 0 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ja nie kojarze typa a troche gram na tym serwie i napewno bym go poznał.Także jestem na NIE i z tego co DEDUS napisał możesz grać na wh ale nie powiem dokładnie ''Tak" bo jakoś cie nie widziałem. ZIomuś, gdzie tu 2 powody? DEDUS zgadzam sie z toba ;D Gdzie powody? Na nie : składka, mało czasu poświęconego na serwerze Podejrzewam , że ty na wh latałeś , często mnie zabijałeś wylatując odrazu zza sćiany Typek spełnia wymagania, oraz napisał, że dogada sie z opiekunem. Jak podejrzewasz go o wh po nakręć demko. Do podania; Jestem na TAK; -wymagania -ogarnięty -pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Co się będe rozpisywał wymagania spełnia więc jestem na Tak. Zapłać tylko składkę która jest obowiązkowa. @edit Konto @up jest dość podejrzane, gdyż zostało utworzone dziś i odrazu wypowiedziało się w podaniu mateusza Edytowane 17 Września 2014 przez Jaskier Iorweth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 @Up może koledzy się wypowiedzieli tak jak MultumPL. Jestem za okresem probnym: -Za duzo ludzi podejrzewasz jak nic nie maja +amx +wiek +Starasz sie -Skladka ( Steam moglby byc ok ) +Aktywnosc poprawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Więc tak, konto koxikxd jest twoim drugim kontem, za co powinieneś dostać bana. I tracisz możliwość składania podań dożywotnie. Następnym razem czekaj cierpliwie, aż wypowiedzą się inni. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi