Czesiek 0 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 [AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Rycerz Czeslaw[AMXBans] Reason : ' Wallhack '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 32695592 ' Nie zrobiono mi SS'ów nie mam ich na dysku. Czoko nie potrafi grac a zabiera sie za banowanie. Rybak proszę zrob cos z tym. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=81978 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Admin ma 24h na wstawienie demka i rozpisanie go. Jeżeli tego nie zrobi będzie UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesiek 0 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Admin ma 24h na wstawienie demka i rozpisanie go. Jeżeli tego nie zrobi będzie UB Dziękuje za odpowiedź. Wstawiałem już zdjęcia 2 razy jak tylko zostałem poproszony. Czoko to chyba nowy admin? Wiekszośc adminow mnie juz zna np. Lala i uwazam (nie pytalem) ale jest wstanie okreslic moj poziom grania i ewentualnego czitowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Pierwsze słyszę coś o takim adminie. Ja bym Cię od razu odbanował, ale to jest regulamin niestety. Musimy czekać na demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesiek 0 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 28min. left Co się z tym adminem stanie jeżeli nie wstawi demka? Uważam, że jest to niepoważane. Zabijałem go chyba 9 rund jako pierwszego, a bana dostalem tylko za to. Dziękuje. P.S. Oczekuje wyciągnięcia konsekwencji od tego człowieka i za stosowne uznam rekompensate za straty expa np. 6 miesiecy VIP'a free (LOL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 brak dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi