zxcv 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nick : zxcv Link do SSów : http://speedy.sh/VkjY4/Pulpit.rar Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin aLyw0w.. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : zxcv [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 31665249 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.42.79.198 ' [AMXBans] ====================================== Serwer : Only DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Tutaj takie małe demko nagrałem najważniejsze efekty się nie nagrały ale według mnie te demko coś trochę wskazuje jak by nie grał czysto. http://speedy.sh/xa3UF/zxcv.rarAdministracja niech sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 przecież zrobiliście mi ss'y i je wstawiłem ,więc ocb? [ Dodano: 2013-01-03, 18:31 ] obejrzałem to demko i nie wiem gdzie tam widzisz tak zwanego "czita" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 zxcv, ssy nie zawsze pokazują wszystko lato, nie wiem jak inni ale, ja nie mogę odpalić tego demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 co to znaczy "ssy nie zawsze pokazują wszystko? a demko wrzuć sobie do folderu "csstrike" wejdź w cs'a i w konsoli wpisz playdemo (nazwa demka) w tym przypadku nazwa jest "zxcv" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 UB nie będzie z powodu wallhack widocznym na dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi