Blade 0 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 1.Twój Nick: Blade 2.Nick admina/gracza który zawinił: Nie wiem, serwer? 3.Admin/Gracz : Jak wyżej 4.Data i godzina: 17.09.2014 20:55 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Brak 6.Opis sytuacji: Pierwszy raz wszedłem na ten serwer, jeszcze nawet nie zdążyłem wybrać team'u, a już dostaje bana "sb, reset kompa", chciałem pisać skargę no ale pomyślałem sobie, że może po prostu jakiemuś adminowi, co to jedynie amxmodmenu zna zamiast komend przeskoczyły cyferki i bana dostałem przypadkiem, więc po upływie tych 5 minut wchodzę ponownie, zagrałem 1 rundę, rozpoczynałem już drugą, a tu taki ban, z którym kompletnie się nie zgadzam gdyż niczym nie zawiniłem. ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Blade ==== Zbanowane IP : 79.184.84.11 ==== Admin : #8 Cs-Classic.pl [Only DD2]@pukawka.pl ==== Powod Bana : [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ==== Wygasa : 09/17/2014 - 22 : 54 : 49 ( od 09/17/2014 - 20 : 54 : 49 ) Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany Kicked :[NeoBans] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jeśli kilku krotnie naciśniesz niedozwolony przycisk taki jak np F10 serwer automatycznie da ci bana na 2 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade 0 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jedyny jaki nacisnąłem to F2 ponieważ posiadam na nim bind na kupno AK47/M4A1, no i na początku nowej rundy F7 na zakup primary ammo, F8 na secondary ammo, F9 na kamizelkę z hełmem oraz F10 na zakup granatów, lecz stało się to tylko raz... No nic, w takim razie trzeba będzie przestać kupować zestaw granatów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Rozumiem też miałem bindy pod te przyciski, ale serwer jest zaprogramowany że jeżeli kilkukrotnie je wciśniesz leci właśnie taki ban P.S Zmień bindy pod klawiszami F3 do F12 i tych tego bana nie wyrwiesz więcej Edytowane 17 Września 2014 przez Jaskier Iorweth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Zły dział zmień po prostu klawisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Za tego bana UB i tak byś nie dostał. Od binduj po prostu klawisze. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi