Skocz do zawartości

Skarga na admina (mantal100)

Miszczuuu

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Mistrzuuu
2.Nick admina/gracza który zawinił: mantal100
3.Admin/Gracz : Admin
4.Data i godzina: 20:14:04
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://276339.node2.pukawka.pl/hltv-1409171959-de_nuke-1410976740-1410978240.zip
6.Opis sytuacji: Zaczełem grać i miałem staty 18 na 3 albo 18 na 4, perki to miałem na 1 kevlara a na drugim twardy baniak a z tego co wiem to na komandosie te perki nie są zabronione dlatego nie wiem o co chodziło temu adminowi że bana dostałem . Prosze o odwołanie tego bana bo jest nie słuszny. Z góry dzięki

Sprawdziłem i ty masz jedynie bana za sh a nie za jakieś perki http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=82145. W celu wyjaśnienia zapraszam do działu ub

Edytowane przez Jaskier Iorweth
  • Like 1

Nie wiem czy miał komendę czy sh ale miał w kondycji 3000 czy 5000 nie pamiętam dokładnie a latał jak głupi jutro wystawie demko bo dzisiaj mnie juz nie BD . trafić go nie było można z mp5 sprawdzilem bo spojrzalem na niego a tu kondycja taka niska a tak zasuwa jutro wystawie denko i wyższa administracja je oceni ...

tak bo jak sie strzelać nie umie to sie nie dziwie że trafić nie mogłeś. koleś JAK NIE UMIESZ BYĆ ADMINEM TO NIE BĄDZ...PROSTE :-/ .

==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!
==== Zbanowany nick : Mistrzuuu
==== Zbanowane IP : 91.233.76.46
==== Admin : mantal100
==== Powod Bana : sh
==== Wygasa : Nigdy ( od 09/17/2014 - 20 : 14

A właśnie i co to jest za powód bana te "sh"?? OGARNIJ SIE

Speedhack proste i lepiej się NIe odzywaj w temacie grania a o adminowie został wyższej randze zęby mnie o to osadzali mam więcej do czynie z counter strike niż ty była widać ze za szybko biegasz ludzie co maja 20000 w kondycję tak szybko nie biegają ... Koniec spamu czas na decyzje papka wkoncu .

Ps. Sory za pisownie ale pisze na tel i nie zbyt dobrze mi słownik poprawia czasami :(

Mental wszystko ładnie i pięknie, ale nie widze żadnego nagrania lub innego dowodu na sh. 

@Edit. Miszczuu sh to na pewno nie jest, gdyż ściągnąłem przed chwilą sh i sprawdziłem jak działa. Mental sh co kilka kroków cie zatrzymuje a ten gracz biega płynnie. Może i miałeś komende na szybkość ale jak dla mnie jesteś czysty

Edytowane przez Jaskier Iorweth
  • Like 1

Haha ludzie ogarnijcie sie!!! Żeby nie ten bug na serwie to bym miał ponad 30k lvl. A i jak grałem w poprzedniej edycji to miałem pare klas nabitych do 45k lvl. Także ty gościu nie oskarżaj mnie o speedhacka którego nie mam jak nie wiesz!!. po pierwsze to wy pilnujcie tych prawdziwych cziterów a nie oskarżacie tych uczciwych!! a nie banujecie ich za to że są lepsii od was!!!!!!!!. Masakra jakaś!

• Like 1

Miszczuuu spokojnie poczekaj jeszcze do jutro do postaram się jutro szybko wstać i wstawić denko i ogarnij emocje proszę ja CB bo nerwami nic nie zdzialasz

@ miszczuuu sh - speedhack a komenda to jest jeszcze co innego ale mam nadzieje ze okaże się to komenda jeśli tak BD to wtedy cie przepraszam bo zapewne szybko zamkna temat .

Edytowane przez mantal100

Zgłoś się po UB do działu. Sh idzie łatwo odróżnić.

Za komendę jest ban na 30 min. Ja w poniedziałek będę miał dopiero normalnego neta, bo teraz korzystam z "telefonu".

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności