BezImiennyy 240 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Imię: Dawid Wiek: 16 Kontakt: gg 51072457, pw na forum oraz ts3 Twój nick na TS3: BezImienny Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Dlatego, że zawsze pomagam innym na ts3 ;3 znam większą część ludzi na ts i chce im pomagac w zakładaniu kanału oraz rangach ;p Kontakt z administracją: (w skali 1-10: 8 Ile czasu spędzasz na TS3: 4-5 Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie ;x Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Mialem juz admina i wiem co i jak sie robi;p Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak @Papku mialem przez prawie miecha te range, tylko pare osob wie dlaczego jej nie mam :x Edytowane 18 Września 2014 przez BezImiennyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Hmm, miałeś już tą rangę przez tydzień, potem jej nie miałeś z jakiego powodu nie wiem, teraz znowu składasz podanie, ale już adminów jest wystarczająco. Sorry, na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Gdy Bezi miał adma to ciągle widziałem go na ts'ie i to się nie zmieniło. Ogarniał tworzenie kanałów i dawanie rang. Jednak podobnie jak papku uważam, że adminów jest już sporo, ale nie każdy z nich jest tak aktywny jak Bezi. Jednego z adminów widziałem na ts'ie tylko kilka razy i to przez krótki okres czasu po czym wychodził, a na ts'ie jestem zawsze gdy mam włączony komputer. Myślę, że można dać mu jeszcze jedną szansę. Chłopak zna się na roli adma ts3. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Bezi lamusek z niego ale jest spoko miał już admina ts3 i radził sobie świetnie według mnie nie było z nim problemu pomagał itp stracił przez głupotę jak to on .. Myślę że można dać mu szansę gdyż niektórych adminów ts3 widziałem może z 2-3 razy a Bezi (noł lajf) siedzi dosyć długo na ts warto pomyśleć i dać mu szanse .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Jestem na TAK Często na tsMiał już admina Pomaga innymCo do tego "za dużo jest adminów" w ogóle w godzinach po południowych nie widzę żadnego admina.A jakąś godzine temu 2 nie zarejestrowanych Edytowane 20 Września 2014 przez Pebble ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi