Newbie :) 0 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Cześ witam was mam pomysł na nowy item : nazwa do ustalenia np. pompce od bogów. Chodzi o to że daje on mam No-Recoil oraz rune zmniejszający rozżut (nie weliminowany zupełnie). Perk za 40 złota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newbie :) 0 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Sora auto korekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Po 1 poczwicz pisownie Po 2 na nie to nie serwer Cod Mod tylko Diablo a w dodatku moze byscie sie popisali skillem a nie perkami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GigaByte 0 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Kajman cieżko popisać się skilem gdy ktoś ma 10 lvl i musi zabić 60 lvl :] Co do itemu myśle iż przesadzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 może od razu żeby ten item i runa dawały aima .. bez sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Na razie odpada, co do run to się zastanawiam coś nad tym, ale według mnie nie pasuje taka runa na diablo - ograniczenie rozrzutu.. Edytowane 18 Września 2014 przez prosiaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie, nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi