JeloneK ;) 197 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Nick Jelon Wiek 15 Lat Staż gry Counter-Strike Okł. 3-4 lat. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? Tak, spotkałem się już kilka razy z Bans'em Ile czasu poświęcasz forum? Na forum dziennie jestem okł. 2-4 h Jak nie więcej ^^ Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich? Tak, korzystałem z Super Simple Walhack oraz aimbot'a (nie pamiętam dokładniej nazwy) Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci Do tej pory tylko warny ;d Doświadczenie na podobnym stanowisku Pojęcie na ten temat posiadam zresztą dla chcącego nic trudnego, rozpoznawanie ss'ów inne rzeczy nie są mi obce Po za tym Chcę pomóc naszym UBT ;] Informacje o sobie lub uwagi Myślę, że tu nie ma co się dużo rozpisywać, większość już mnie zna ;> Nazywam się Daniel, mam 15 lat, jestem fanem żużlu, kibicuje Stali Gorzów. Interesuje się tańcem, muzyką, komputerami no i oczywiście cs ;D Co najmniej 5 dni spędzonych na froum √ Przynajmniej 100 postów napisanych na forum √ Konto na forum powyżej 2 miesięcy √ Chęć pomagania innym użytkownikom √ Czyste konto (Brak warnów) √ Dobra znajomość regulaminów forum √ Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji √ Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna)√ Dużej aktywności w życiu forum √ Podstawowa znajomość regulaminów panujących na forum √ Wdrażanie różnego rodzaju pomysłów dotyczących sprawdzania cziterów (osób korzystających ze wspomagaczy) Jak wymyślę coś co może wypalić to na pewno napiszę ;p Zobowiązanie się do wypełniania obowiązków UbTeam √ Edytowane 18 Września 2014 przez Jelon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Członków Ub jest sporo, ale jak przybędzie jeszcze jeden to nic się nie stanie. Wymagania spełnia, aktywny w życiu forum. Jak najbardziej Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Jedna osoba się wykruszyła.. i myślę, że można dać Jelonowi szansę na Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Również jestem na tak, wymagania spełnia, zna się na rzeczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jestem na TAK przyda nam sie nowy UB team chociaz za ajmiego ktory zostal zawieszony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Na TAK Podobno Karol napisał,że przyjmie jeszcze 1 UBTeaM,a Jelon się do tego nadaje Doświadczenie Staż na forum( ͡ᵔ ͜ʖ ͡ᵔ ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jasne, że tak. Ziomeczek jest spoko, ogarnia i trochę czasu już tu jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wymagania spełnia, ma spory staż na forum. Tym bardziej, że jest potrzebna kolejna osoba do UBT. Myślę, że poradzi sobie bez problemu z tą funkcją. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 ja jestem na tak doświadczenie jakieś ma , długo jest na forum , wymagania spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wymagania 8/8 , chłopak zna się na rzeczy , dużo czasu poświęca na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jestem jak najbardziej na TAK wymagania spełnia, jest rozpoznawany na forum nic dodac nic ujac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Jak najbardziej na Tak ogarnia , dużo przesiaduje na forum i ma doświadczenie nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi